Venujte 2% Trenčianskej nadácii

Právna forma: nadácia

IČO: 36121908

14. marec 2021

Sme súčasť komunitného života v trenčianskom regióne. Dvadsať rokov poskytujeme granty neziskovým subjektom a občanom a ich prostredníctvom pomáhame zlepšovať kvalitu života ľudí.

Okrem grantového systému v roku 2002 sme založili a do dnešného dňa financujeme nadačný fond Dr. Klaun. Otvorili sme a v rokoch 2002 až 2011 organizovali novodobé Trenčianske Korzo. Po úspešnej verejnej zbierke pre detské oddelenie trenčianskej nemocnice v roku 2003 sme zriadili nadačný fond hospitalizovaným deťom. V rokoch 2005 až 2014 sme menežovali mládežnícky dobrovoľnícky program Mladí filantropi a od roku 2005 do dnešného dňa organizujeme predvianočný projekt venovaný deťom zo sociálne slabších či mnohodetných rodín a deťom osamelých matiek Otvor srdce, daruj knihu. V roku 2011 sme na podnet podnikateľského subjektu rozbehli novú, do dnešných dní úspešnú, charitatívnu aktivitu Dobrý bazár.

Radi budeme pokračovať v našej práci.

Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby

Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti

Ďalšie potrebné informácie a tlačivá na stiahnutie

14. marec 2021