Pracovný seminár ku grantovej výzve Klubu darcov

3. augusta vyhlásila Trenčianska nadácia už tradičné grantové kolo Klubu darcov. Jeho uzávierka 25. septembra je už takmer za dverami a my by sme preto radi záujemcov, ktorí plánujú predložiť svoj projekt do tejto výzvy, pozvali na krátky pracovný seminár ešte pred uzávierkou.

26. august 2015

Budeme sa venovať hlavne tomu, ako dobre napísať žiadosť, ako sa pripraviť na prezentáciu pre členov Klubu darcov a tiež ako projekt aj úspešne ukončiť. Radi si vypočujeme aj vaše postrehy a zodpovieme vaše otázky.

Seminár sa uskutoční v nových priestoroch Trenčianskej nadácie na Ul. Kniežaťa Pribinu 3 (kino Hviezda, druhé poschodie) vo štvrtok 17. septembra od 16,30 plus mínus dve hodinky podľa našich zásob dobrej kávy a vašej chuti a záujmu. Ste srdečne vítaní.

nad1 nad2 nad3

26. august 2015