Čo si jak, šak poď do toho!

Od 9. apríla je vďaka podpore spoločnosti Emerson a.s. otvorené už desiate grantové kolo Mladých filantropov. Finančné prostriedky v celkovej výške 700 € sú určené na podporu projektov mladých ľudí z okresu Nové Mesto nad Váhom.

09. apríl 2014

Nápady sa môžu týkať voľného času detí a mladých ľudí, zvlášť aktivít pre deti z detských domovov, podpory kultúry, športu, ochrany a starostlivosti o zvieratá a skvalitňovania životného prostredia. Termín uzávierky grantového kola je 30. apríl. Pokiaľ bude projekt doručený osobne do kancelárie nadácie, treba to vykonať do 15,00 hod, inak rozhoduje dátum poštovej pečiatky. Všetky potrebné informácie a tlačivá sú dostupné na www.trencianskanadacia.sk.

Mladí filantropi sú dobrovoľníci vo veku od 15 do 30 rokov. V rámci nadácie administrujú vlastný grantový program určený mladým ľuďom. V prostredí nadácie si vytvárajú vzťah k svojmu okoliu a k ľuďom, ktorým pomáhajú. Prichádzajú do nadácie s ochotou pomáhať a učiť sa nové netradičné veci. Počas pravidelných stretnutí získavajú základné teoretické znalosti o nadácii a prostredí, v ktorom pôsobí, učia sa pracovať v tíme, komunikovať s novinármi, so žiadateľmi o grant a obhajovať svoje názory voči verejnosti.

plagat mf 14

09. apríl 2014