Hrajte s Trenčianskou nadáciou

Získali ste ďalší z farebných náramkov s písmenkom? Čo s ním? Nosiť alebo odložiť, ale v žiadnom prípade nestratiť. Potrebujete desať náramkov s rozlúšteným tajným SLOVOM, aby ste mohli byť jedným z vylosovaných hráčov 27. novembra 2020.

24. november 2019

Ak sa akcií zúčastňujete, prispievate na prospešné aktivity, ktoré tradične komunitná nadácia podporuje, zároveň je náramok naším darčekom pre vás a váš záujem darčekom pre nás. Hrajte a oslavujte s Trenčianskou nadáciou a jej priateľmi.

V čom hra spočíva

1. my organizujeme desať akcií v období od novembra 2019 do novembra 2020,
  2. vy sa akcií zúčastňujete a máte možnosť na každej z nich získať farebný náramok s písmenkom,
  3. ak sa zúčastníte na každej z desiatich akcií, pravdepodobne získate desať farebných náramkov,
  4. na každú akciu je vyrobených práve sto náramkov v jedinečnej farbe,
  5. ak sa vám nepodarí zúčastniť na všetkých avizovaných akciách, nájdite iný spôsob, ako získať náramok práve tej farby, alebo práve s takým písmenkom, ktoré hľadáte - vymeňte, dokúpte, navštívte ďalšiu akciu, získajte viac náramkov na jednej akcii,
  6. ešte dôležitejšie ako farba náramkov sú písmenká na náramkoch a indície ku každému získanému náramku,
  7. hľadáte písmenká, z ktorých sa dá poskladať tajné SLOVO, pretože práve o to v hre ide,
  8. čím viac náramkov máte, tým viac písmenok máte k dispozícii a tým ľahšie sa vám SLOVO skladá,
  9. vašimi pomocníkmi je našich desať indícií, ktoré postupne zverejňujeme spoločne s pozvánkami na akcie,
  10. keď konečne získate desiaty náramok s desiatym chýbajúcim písmenkom a veľmi jasnou indíciou, ste na konci hry a máte tajné SLOVO rozlúštené,
  11. uložte si náramky na ruku tak, aby SLOVO bolo zreteľne vidieť, odfoťte ho a pošlite spolu s vaším menom a telefónnym číslom na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. do 15. novembra 2020,
  12. ideálny výsledok je vylúštené SLOVO z desiatich písmenok na náramkoch v desiatich farbách, ale nie je to nevyhnutné,
  13. do záverečného losovania na nadačnej párty 27.11.2020 postúpia všetci hráči so správnym výsledkom bez ohľadu na farbu náramkov.

Naše indície (spolu ich bude desať plus prémiová jedenásta)

SLOVO sa skladá z desiatich písmen
Prvé písmeno SLOVA sa v ňom trikrát opakuje
Žiadne ďalšie písmeno okrem prvého sa v SLOVE neopakuje dvakrát
Každá farba náramku obsahuje všetkých desať písmen
SLOVO obsahuje päť spoluhlások, päť samohlások, päť slabík
Posledné písmeno SLOVA je gréckeho pôvodu
V SLOVE nájdete deň zľava doprava a Edo sprava doľava
SLOVO ukrýva priezvisko vynikajúceho českého herca Karla
na prvé písmeno SLOVA sa môžete pozerať zdola, zhora, sprava, zľava a vždy to bude písmeno

Akcie, ktoré sa už uskutočnili

Otvor srdce, daruj knihu
Dobrý bazár
OFLAJN
Polievka radosti 13.12., 20.12., 16.1., 14.2.
Vernisáž výstavy Dvadsať rokov darujeme
Jesenný BAL FOLK

Akcie, ktoré práve bežia a môžete sa ich zúčastniť

Polievka radosti, aktuálne 23.10.2020