Všetko o darovaní

Ak sa rozhodnete darovať v prospech Trenčianskej nadácie, môžete:

• investovať „doma“, podporiť svojím príspevkom projekty v mieste, kde žijete alebo podnikáte,
  • rozhodnúť o tom, na aký účel venujete svoje peniaze, naše služby prispôsobíme vašim potrebám a želaniam,
  • vybrať si z rôznych foriem darovania tú, ktorá ideálne zodpovedá vašej predstave a cieľom,
  • združiť váš dar s inými. Aj v prípade, že je váš príspevok nižší, spolu s ďalšími môže pomôcť uskutočniť väčší projekt alebo podporiť viaceré organizácie,
  • vybaviť rýchlo a jednoducho administratívne záležitosti spojené s darovaním,
  • nestratiť kontrolu nad svojím darom, mať informácie o tom, ako bol skutočne použitý, prakticky si overiť skutočné použitie poskytnutého daru,
  • prenechať agendu spojenú s vybavovaním žiadostí o podporu nadácii. Získať tak profesionálny manažment  vašich darov bez nákladov na prevádzku vlastnej nadácie,
  • zanechať stopu pre budúcnosť v prípade, že sa rozhodnete založiť nadačný fond s vaším menom alebo váš dar venujete do nadačného imania.

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá