Dr. Klaun môže veselo pokračovať

Nadačný fond Dr. Klaun založil v roku 2002 holandský filantrop Jacques van der Linden a jeho jediným želaním bolo, aby klauni šírili úsmev a radosť deťom po celom Slovensku. Dnes v jeho vízii pokračujeme hlavne vďaka dotácii z Ministerstva kultúry Slovenskej republiky.

21. máj 2019

Predstavenia divadelných hercov organizujeme v spolupráci s Umeleckou agentúrou Kvart bez prerušenia už sedemnásť rokov.

21. máj 2019

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá