Želáme pekné Vianoce všetkým deťom

Niektoré deti žijú svoj detský život iný ako ich rovesníci. Majú to ťažšie. Veľmi sa snažia, aby sa učili čo najlepšie. Všetky rady čítajú a chodia do našej školskej knižnice, kde sa s nimi rada stretávam, radím im, rozprávame sa o prečítaných knihách a prosím ich, aby sa učili čo najlepšie, aby získali vzdelanie, ktoré im otvorí cestu do života, ktorý bude, a ja tomu verím, určite potom lepší. Veľmi im to všetkým želám.

20. december 2017

Trinásty ročník projektu Otvor srdce, daruj knihu sa skončil tak ako každý predošlý – usmiatymi tvárami detí stískajúcich darované knižky. 19. decembra v divadelnej sále kine Hviezda si deti spoločne pozreli predstavenie Mestského divadla Trenčín "Mrázik" a z rúk rozprávkových postáv si prevzali vianočný darček.

Projekt Otvor srdce, daruj knihu môžeme každoročne realizovať iba vďaka pomoci a podpore mnohých darcov a priateľov. V roku 2017 sme obdarovali 152 detí. Ďakujeme.

20. december 2017

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá