Sme na dobromate

Ak nakupujete na internete a chcete nás zároveň podporovať, pridajte si do prehliadača tohto pomocníka: dobromat.sk. Pomocník pri návšteve internetového obchodu zariadi, že časť vašej útraty poputuje na podporu našich aktivít. Ak si pomocníka nepridáte, je potrebné pred každým nákupom navštíviť stránku dobromat.sk.

11. november 2017

Na stránke vyberte obchod, v ktorom chcete nakúpiť a Trenčiansku nadáciu. Budete presmerovaní do vybraného internetového obchodu, v ktorom môžete nakúpiť. Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu príspevok. Dobromat ho následne pošle na náš účet a my ho použijeme na našu činnosť.

Dôležité je, že cena nákupu zostáva rovnaká. Nezáleží na tom, či sa do internetového obchodu dostanete cez Dobromat alebo priamo. Používanie Dobromatu vás nestojí ani cent navyše. Aj napriek tomu nám však svojím nákupom prispejete sumou vo výške niekoľkých %.

Ďakujeme, že ste ochotní urobiť zopár klikov navyše.

11. november 2017

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá