So srdcom na dlani

Naším poslaním je rozvíjať darcovstvo a podporovať zmysluplné aktivity, ktoré prinášajú zlepšenie životných podmienok pre celú komunitu. Staňte sa súčasťou našich príbehov, ktoré sme pomohli uskutočniť. Zapojte sa do našej srdečnej kampane.

30. august 2013

Originálny šperk Srdce zo skla je vyrobený špeciálne pre tento účel. Každé z 222 srdiečok je jedinečné a nenapodobiteľné vďaka technológii akou bolo vyrobené spoločnosťou Quatro s.r.o. Základný materiál tvorí reliéfne spekané sklo, frity a sklenené nite.

Ak chcete podporiť našu srdečnú kampaň, kúpte si srdiečko v hodnote 5 €. Po prijatí vášho finančného daru doručíme srdce priamo na vami uvedenú adresu. Úhradu daru môžete realizovať viacerými spôsobmi:

• pošlite finančný dar na účet nadácie v Sberbank Slovensko číslo 4250041305/3100, do poznámky napíšte srdce zo skla a celú vašu adresu, prípadne nám vašu adresu pošlite mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
  • navštívte nás osobne v kancelárii nadácie na Mládežníckej ul. 2 v Trenčíne a úhradu zrealizujte hotovostne
  • darujte online pomocou služby Darujme.sk. Služba je bezpečná, bez poplatku a umožňuje prijímať jednorazové i pravidelné dary. Nezabudnite vašu adresu s poznámkou srdce zo skla poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
  • v prípade otázok nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky 032-7445500
30. august 2013