Polievka radosti na valentínsky piatok 14 -teho

Naša ďalšia pozvánka na Polievku radosti je už tradične do Kebabizne na Sládkovičovej 3 v Trenčíne. Piatok 14. februára od 11,00 do 14,00 budeme smerovať pomoc rodine z Trenčianskych Teplíc. S jej príbehom sa zoznámite priamo na akcii.

04. február 2020

Či už preto, že je to Valentín, alebo len preto, že je to piatok, urobte si aj vy tento jeden deň výnimočným a zameňte váš obed v tradičnej reštaurácii za chutnú polievku v Kebabizni. Sumu, ktorú by ste zaplatili za obed, darujete. Ak v piatok nestíhate, darujte priamo tu.

Z januárového výťažku sme podporili rodinu Novákových z obce Melčice - Lieskové. Ich druhé dieťa Alex má dnes dva roky a hoci mu jeho diagnóza po narodení predurčovala ťažké detstvo, dnes je veľký srandista, má rád deti a zvláda všetky náročné rehabilitácie.

Trenčianska nadácia aj v tento deň daruje prvým desiatim hosťom náramky olivovej farby z hry Od novembra do novembra.

04. február 2020