Dobrý bazár 2019 sa skončil dobre

Ani tento rok nás dážď na Dobrom bazáre neminul, hoci až do druhej hodiny sme veselo predávali iba pod sivou oblohou. Dážď bol však milosrdný. Pravdepodobne preto, že strážny anjel preoblečený za Charlie Chaplina a klauna strávil v našom stánku väčšinu predajného času. Za darované predmety sme získali veľmi symbolickú sumu 2020 eur, ktorú v roku 2020 použijeme na aktivity, ktoré tradične podporujeme.

27. december 2019

Tento ročník Dobrého bazáru bol jednou z nadačných akcií, ktoré sú súčasťou hry „Od novembra do novembra“ a tiež súčasťou oslavy dvadsaťročia Trenčianskej nadácie. Ak ste sa ho zúčastnili, určite ste získali náš malý darček v podobe zeleného náramku s písmenkom. Je to v poradí už tretí náramok, tri písmenká a tri indície, ktoré ste mohli získať. Hrajte ďalej, zbierajte náramky, sledujte indície a hľadajte informácie.

Ďakujeme milým hosťom moderátorke Janette Štefánkovej a humoristovi Rasťovi Piškovi za podporu dobrej veci. Ďakujeme Vladovi Kulíškovi a Adriánovi Ohrádkovi za smiech detí i rodičov. Ďakujeme za organizačnú a technickú podporu Mestu Trenčín a Piaristickému gymnáziu Jozefa Braneckého. Ďakujeme Rudovi Cvopovi za úžasné fotografie z celého bazárového dňa. Ďakujeme priateľom zo Slovenských elektrární za pomoc pri predaji. Ďakujeme za darované predmety našim priaznivcom a priateľom, za štedrý nefinančný dar spoločnosti BELVE s.r.o. A obrovská vďaka našim dobrovoľníkom, ste skvelí.

27. december 2019