Čo potrebujete vedieť k hre Od novembra do novembra

Trenčianska nadácia oslavuje. Viete koľko má rokov? Myslíte si, že by ste mohli darovať aspoň jedno euro za jeden rok života? Ak sa zapojíte do našej hry, celý rok oslavujete a darujete s nami. Úplnou bodkou a neobyčajným večerným zážitkom bude narodeninová párty 27. novembra 2020. Z úspešných hráčov vylosujeme víťazov.

14. november 2019

Celý rok sa budeme stretať na akciách Trenčianskej nadácie a jej priateľov. Na každej akcii, ktorú v dostatočnom predstihu zverejníme, môžete získať farebný náramok. Pokúste sa postupne získať desať farebných náramkov s jedným písmenkom.

Každá z desiatich akcií má vlastnú farbu náramku a na každú akciu je vyrobených práve sto náramkov. Potrebujete desať písmenok a desať indícií, aby ste mohli poskladať utajené SLOVO. Keď sa vám to podarí, odfoťte náramky so SLOVOM na svojej ruke a do 31. októbra 2020 pošlite spolu s vaším menom a telefónnym číslom na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. .

Ideálny výsledok je vylúštené SLOVO z desiatich písmenok na náramkoch v desiatich farbách. Ale nie je to nevyhnutné. Do záverečného losovania 27. novembra 2020 postúpia všetci hráči so správne vylúšteným SLOVOM bez ohľadu na farbu náramkov.

Prvá akcia z našej hry už začala. Od 16. novembra je možné vo vybraných kníhkupectvách v Trenčíne zakúpiť knihy pre deti z projektu OTVOR SRDCE, DARUJ KNIHU. Prvých sto darcov kúpou knihy možno už získalo modrý náramok s prvou indíciou:
utajené SLOVO sa skladá z desiatich písmen

Druhou nadačnou akciou je DOBRÝ BAZÁR. Uskutoční sa 21. decembra na Mierovom námestí v Trenčíne. Kúpou predmetov z ponuky Dobrého bazáru v hodnote vyššej ako 10 eur nielen prispejete na prospešné aktivity, ktoré tradične komunitná nadácia podporuje, ale získate tiež zelený náramok s novou indíciou:
prvé písmeno SLOVA sa v ňom trikrát opakuje

Okrem hlavných „farebných“ akcií máme spolu s našimi priateľmi pripravené ďalšie akcie, na ktorých si budete môcť dokúpiť náramky z už uskutočnených akcií. Jednou z prvých je CIMBALOVÉ ZRKADLENIE v Galérii Miloša Alexandra Bazovského v Trenčíne dňa 9. decembra.

Ďalšie dôležité akcie z našej hry sa uskutočnia až v roku 2020. Začíname KLUBOM DARCOV, pri ktorom vám radi zodpovieme otázku, ako sa stať jeho členom, vo februári budeme hosťom OFLAJN v Galérii Vážka a 1. apríla otvárame VÝSTAVU v Mestskej veži v Trenčíne. Veľmi špecifickou akciou hry bude zakúpenie vstupenky na novembrovú párty 2020.

Hrajte a oslavujte s Trenčianskou nadáciou a jej priateľmi.

14. november 2019