Trenčianska nadácia je aj Dubnica

Vyhlásili sme šestnásty ročník grantovej výzvy Klubu darcov. Ak ste z obce alebo mesta okresov Trenčín, Ilava alebo Bánovce nad Bebravou, zaujíma vás dianie v tomto regióne a do tretice máte aj dobrý nápad, ktorý chcete zrealizovať, zoznámte sa s našou aktuálnou grantovou výzvou a napíšte si žiadosť o grant.

28. február 2019

Ak ste občan, požiadajte ako fyzická osoba, ak ste mimovládka, alebo podobná verejnoprospešná organizácia, požiadajte ako právnická osoba. Podrobné informácie o podmienkach, možnostiach a priebehu grantovej výzvy sú na našej web stránke.

Alebo sa s nami stretnite utorok 12. marca od 17:00 v 7edmička coffee place na ulici Obrancov mieru číslo 347 v Dubnici nad Váhom.

28. február 2019