17. decembra sme boli na Dobrom bazáre

A neboli sme tam sami. Veľa veselých a dobrosrdečných ľudí sa spolu s nami tešilo z pekného mrazivého dňa. Trenčianske vianočné trhy boli v plnom prúde, na pódiu bežal pestrý a bohatý program a v tejto pohodovej predvianočnej atmosfére sme ponúkali darované predmety od výmyslu sveta.

18. december 2016

Pozvanie na náš dobrý bazár prijal milý hosť Karol Csino, spevák, filmový a divadelný herec, moderátor, ale predovšetkým trenčiansky rodák. Podľa jeho vlastných slov cítil sa tu naozaj doma a okrem toho, že pomohol s predajom, zaspieval pre celé Mierové námestie niekoľko úžasných skladieb. Ďakujeme.

Naši klauni Vlado a Adyno opäť ukázali, prečo sú ich pravidelné návštevy detí v zariadeniach po celom Slovensku stále také vzácne, čím dokážu vyčariť úsmev nielen u detí, ale často aj na tvári zasmušilo sa tváriacich dospelákov.

Vyzbieraná suma 1 055 EUR opäť poputuje do nadačného fondu Dr. Klaun, z ktorého sú po celý rok financované divadelné predstavenia bábkohercov, mímov, klaunov a kúzelníkov  v zariadeniach sociálnej a zdravotníckej starostlivosti po celom Slovensku. Zmyslom je darovať smiech chorým, hendikepovaným deťom, dlhodobo odlúčeným od rodiny a blízkych.

Ďakujeme Trenčínu, dobrovoľníkom, priateľom zo Slovenských elektrární a.s. a Mestu Trenčín za organizačnú i finančnú pomoc. Stretneme sa zasa o rok.

18. december 2016