Daruj svoje narodeniny

Vďaka finančnej podpore C.S. Mott Foundation v rámci V4 Community Foundation Maturity Program vznikla  nová web stránka. A nielen to. Vznikol aj nový nadačný produkt. Ešte nevieme ako a či bude fungovať, ale už pri jeho tvorbe sa k nám dostalo veľa podnetov, veselých reakcií a postrehov, z ktorých tie najlepšie sme doň aj zapracovali. Ďakujeme našim kamarátom za pomoc. Budeme sa tešiť s každým odvážnym, ktorý sa rozhodne prežiť svoj narodeninový deň úplne inak.

18. marec 2015

Novou web stránkou vás prevedie Alenka, ktorá sa naozaj rozhodla, že chce pre seba niečo výnimočné.  A nebol to let do vesmíru, ani zdolanie najvyššej hory sveta. Myslíme si, že sa jej to podarilo a nakoniec bola nadmieru spokojná. Vybrala si podporiť nadačné imanie pre budúce generácie, vy sa však môžete rozhodnúť pre ktorúkoľvek z už dávnejšie známych možností – podporiť srdečnú kampaň, Dr. Klauna, hospitalizované deti alebo zaujímavé projekty v Klube darcov.

Okrem dobrého pocitu získate aj zápis na facebook medzi ľudí s dobrým srdcom, originálny šperk Srdce zo skla, alebo večeru s osobnosťou. Stále si lámete hlavu nad tým, aké to je darovať svoje narodeniny? Zaregistrujte sa a vyskúšajte.

18. marec 2015