A kto nakoniec vyhral hru na „nehnevaj sa“?

Živá spoločenská hra Trenčianskej nadácie „Človiečik, nehnevaj sa!“ zapísala v sobotu 7. júna svoj štvrtý ročník. Pracovalo na nej viac ako 80 dobrovoľníkov. Finančne, vecnými cenami, materiálnou pomocou i radou ju podporilo 67 darcov a partnerov. Do všetkých súťaží sa podarilo získať do 200 úžasných cien pre deti i dospelých a viac ako 1000 sladkých odmien pre deti.

15. jún 2014

Vďaka živej hre ôsmich firemných tímov získala nadácia 800 € na podporu aktivít dvoch organizácií - Mestského divadla Trenčín, ktoré sa rozhodol podporiť víťaz prvého kola Súkromná materská škola Slimáčik a Piaristického gymnázia Jozefa Braneckého v Trenčíne s podporou víťaza druhého kola spoločnosti Quo Vadis, s.r.o., mimochodom víťaza i minulého upršaného ročníka. Ešte čarovnejšie je víťazstvo v živej hre rodinných tímov, kde po troch rokoch vytrvalého presvedčenia, že raz to musí vyjsť, skutočne zvíťazila rodina Lenky Brezanovej.

Najväčšie ceny – let balónom od Klubu balónového lietania, mercedes na víkend od spoločnosti Motor-Car Trenčín, s.r.o. a dovolenka v Taliansku od cestovnej kancelárie PEGAS TOUR boli venované do novej súťaže Súboj susedia, priatelia, rodina, klasickej spoločenskej hry na malých hracích plochách 32x32 cm určenej pre dvanásť štvorčlenných tímov.

Kúpou štartovného v podobe Srdca zo skla a drevených hracích figúrok s kockou získali návštevníci akcie nielen vstup do hier a dôležité kredity na výhry v hode šťastnou kockou, ale podporovali zároveň srdečnú kampaň Trenčianskej nadácie na pomoc núdznym, ktorú nadácia prvýkrát predstavila v roku 2013 práve na akcii Človiečik na Korze. Odvtedy ju otvorila dvakrát – na Benefičnej aukcii vzácnych vín v novembri a Dobrom bazáre v decembri. Výťažky z oboch akcií priamo darovala príjemcom – Centru sociálnych služieb DEMY v Trenčíne 1000 €, Lenke Lacovej 370 € a nadačnému fondu Dr. Klaun pre deti choré, hendikepované a dlhodobo odlúčené 875 €.

Výťažok z tohtoročnej živej hry na Mierovom námestí v Trenčíne vo výške 135 € vložila do nadačného fondu Otvorený grantový program, v ktorom k dnešnému dňu eviduje spolu 488 € určených na pomoc v núdzi.

Ak sa vám akcia Trenčianskej nadácie páčila, napíšte nám o tom, veľmi nás to povzbudí, poteší a podporí v ďalších nápadoch srdečnej kampane.

15. jún 2014