Pokračujeme v spolupráci s Kebabizňou

9. novembra 2013 sme spolu s Kebabizňou prvýkrát oslovili verejnosť s novým projektom. Pripravujeme otvorenie nového nadačného fondu a jeho zámerom bude napĺňať sny a zámery jeho zakladateľa.

25. marec 2014

Prvá charitatívna akcia sa uskutočnila pod názvom Najostrejší Trenčan a napriek daždivému počasiu toho dňa bola úspešná. Autor akcie sa rozhodol darovať výťažok vo výške 145 € Jazdecko - rehabilitačnému centru Lesan, n.o. na rekonštrukciu kútika hier a potrieb - zázemia pre deti s rodičmi, ktorí prichádzajú na hipoterapiu. Dnes je kútik hier a potrieb dokončený a pripravený prijať jeho malých návštevníkov.

Kebabizňa pripravuje ďalšiu akciu na podporu účelu novovznikajúceho fondu. Uskutoční sa 17. mája 2014 a o podrobnostiach vás budeme včas informovať aj na našej stránke.

25. marec 2014