Dvadsať rokov darujeme

Viete koľko rokov má Trenčianska nadácia? Prvýkrát sme sa to spýtali v októbri 2019 a pýtame sa to opäť. Správna odpoveď je dvadsať. A práve toľko eur darujete na verejnoprospešné projekty v roku 2021, ak si zakúpite vstupenku na náš narodeninový koncert 27. novembra v divadelnej sále ODA Trenčín.

10. október 2020

A uhádli ste už našu hádanku? Odpoveď na túto otázku si ešte chvíľu necháme pre seba. Ešte stále sú v hre farebné náramky s písmenkom a s nimi spojené pozvánky na nadačné akcie.

Narodeninový večer bude oslavou šikovných ľudí s dobrým srdcom, ktorí neváhajú darovať svoj čas, zručnosti a peniaze na prospech iným. Bude oslavou firemnej filantropie, ktorá je samozrejmou súčasťou života v komunite. Cez históriu dvadsaťročnej nadácie sa odprezentujú mnohé úspešné projekty. A privítame vzácnych hostí - umelcov, hudobníkov, divadelníkov, z ktorých každý už s Trenčianskou nadáciou v minulosti spolupracoval.

Večerný program začne spomienkou na úspešnú verejnú zbierku na reštaurovanie rímskeho nápisu na hradnej skale spojenou s prvým zvučným menom Martinom Babjakom. Hosťami večera budú aj Peter Lipa a Pavol Seriš, ktorých sme stretli na Trenčianskom Korze, Milo Kráľ a Janette Štefánková, ktorí potešili ľudí účasťou na Dobrom bazáre, Vlado Kulíšek a Adrián Ohrádka, ktorí už dlho prinášajú úsmev deťom a z komunitného života v Trenčíne poznáme kvarteto Komorného orchestra Mesta Trenčín, MS Dance Studio, Aurelius Q, Krajku, Mestské divadlo Trenčín a Born To Trick.

Počas večera postupne rozpletieme niť našich narodeninových aktivít od novembra 2019 do novembra 2020, oceníme činy dvadsaťročia, vyhlásime víťazov hry Od novembra do novembra, ale hlavne si užijeme koncert hudby, divadelného umenia a akrobacie.

Vstupenka na novembrový koncert je v predaji v Kultúrno-informačnom centre Trenčín na Mierovom námestí 9, v Trenčianskej nadácii na  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.  alebo telefonicky na 0903 175 863 a online prostredníctvom MaxiTicket. Cena vstupenky je 20 eur a ako bonus k zakúpenej vstupenke je dúhový náramok s písmenkom do hry Od novembra do novembra. Celý výťažok z predaja bude použitý na podporu verejnoprospešných projektov v roku 2021. Stretneme sa na párty 27. novembra.

20rokov-TG

10. október 2020