Vernisáž výstavy Dvadsať rokov darujeme 4. septembra

Pozývame vás na vernisáž výstavy fotografií z archívu Trenčianskej nadácie 4. septembra o 17,00 hod. v Galérii Vážka na Mierovom námestí 19 v Trenčíne (vstup zo Zlatej Fatimy). Výstava potrvá od 4.9. do 9.10. a bude možné si ju pozrieť v pracovných dňoch od 13:00 do 17:00.

13. august 2020

Posledná príležitosť prezrieť si zaujímavé momenty z úspešne zrealizovaných komunitných projektov nielen z Trenčína bude vo výstavných priestoroch ODA v októbri až novembri tohto roku.

Na vernisáži bude možné zakúpiť si prvé vstupenky na moderovaný novembrový večerný koncert v ODA so zaujímavými hosťami. Návštevníci vernisáže môžu získať hneď dva náramky s písmenkom do hry „Od novembra do novembra“. Prvý, svetlozelený za prijatie pozvánky na vernisáž, druhý pestrofarebný za kúpu vstupenky. Ďalšia indícia je pripravená.

wp Vazka

13. august 2020