Dobrý bazár online

Napriek tomu, že 22. decembra sa mi dážď zdal protivný, dnes uvažujem, že práve on nám vnukol myšlienku dobrého bazáru po termíne. V ten deň sa predalo veľa pekných vecí, ale veľa pekných vecí nám aj ostalo. Sú vzorne roztriedené a porozkladané v Trenčianskej nadácii a čakajú na naše definitívne rozhodnutie, čo sa s nimi stane.

15. január 2019

My samozrejme už máme svoje plány, ale ešte predtým, tu je naša ponuka. Nahliadnite do našej galérie darovaných predmetov a ak sa vám niečo zapáči, kontaktujte nás na 0903175863 alebo  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. . Stretneme sa v kine Hviezda na druhom poschodí. Cenu predmetov si stanovíte sami, ale nezabudnite, že je to stále o tom istom - podpore verejnoprospešných aktivít.

15. január 2019

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá