Hľadá sa dobrý človek, ktorý je práve voľný, v preklade: dobrovoľník

Úspech Dobrého bazáru meriame každoročne tromi veličinami: počet láskavých darcov, ktorí prinesú predmety na predaj, definitívna suma v eurách po spočítaní všetkých príspevkov a sila energie dobrovoľníkov, ktorí sú ochotní s nami vymrznúť v predajnom stánku na Mierovom námestí.

24. november 2018

Bez vás to nepôjde.

Zavolajte alebo napíšte. Váš záujem nás poteší a vy získate. Čo? 22. decembra zistíte.

24. november 2018

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá