Dobrý bazár aj tento rok s hereckou osobnosťou

Dobrý bazár začíname 17. decembra v kancelárii Trenčianskej nadácie na druhom poschodí kina Hviezda v Trenčíne. V čase od 9,00 do 17,00 budeme preberať darované predmety - knihy, platne, DVD, športové potreby, hračky, bižutériu, umelecké diela, drobnú elektroniku, domáce spotrebiče. Predaj sa uskutoční na Mierovom námestí v Trenčíne poslednú predvianočnú sobotu 22. decembra od 10,00 do 19,00.

02. november 2018

Hosťom Dobrého bazáru bude už tradične známa osobnosť, herec, režisér a hudobník Milo Kráľ. Príďte darovať, nakúpiť a zabaviť sa s našimi kamarátmi mímom Vladom Kulíškom a klaunom Aďom Ohrádkom.

Akciu organizujeme v prospech nadačného fondu Dr. Klaun, ktorý už šestnásť rokov prináša smiech deťom do špeciálnych základných internátnych škôl, domovov sociálnych služieb a liečební po celom Slovensku.

bazar 2018 web

02. november 2018