Vydali sme výročnú správu 2017

V roku 2017 sme v rámci dvoch grantových výziev podporili 16 projektov v hodnote 21 845 eur. To je priemerne 1 365 eur na jeden projekt. Najviac finančných prostriedkov bolo prerozdelených v grantovej výzve Coca-Cola pre región vďaka spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko. Ďalším úspešným číslom v roku 2017 je suma 10 533 eur, čo je hodnota 108 predstavení Dr. Klaunov odohraných vďaka podpore Ministerstva kultúry SR.

20. jún 2018

Čítajte viac VÝROČNÁ SPRÁVA 2017

20. jún 2018

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá