Klub darcov rozhodol 17. mája

Pätnásty ročník grantovej výzvy Klubu darcov na podporu verejnoprospešných aktivít v mestách a obciach okresov Trenčín, Ilava a Bánovce nad Bebravou sme otvorili výzvou 5. marca 2018. Na podvečernom stretnutí v Panorama Clube v Trenčíne členovia klubu starostlivo vyhodnotili projekty. Zaujímala ich  predovšetkým prospešnosť pre komunitu, participácia verejnosti, dlhodobý efekt a rozpočet.

26. máj 2018

Veľkú váhu mali však samotné prezentácie žiadateľov, ktoré sú každým rokom starostlivejšie pripravené a presvedčivé. Dnes už poznáme výsledky a šesť úspešných žiadateľov bude podporených celkovou sumou 2 638 eur.

Úprava ihriska nad Cigáňom v Ľuborči (Bernard Brisuda) sleduje zveľadenie ihriska a organizáciu letnej mládežníckej miniligy Junior Cigáň Cup 2018.

Môžem – pomôžem (AURO AUtizmus a ROdina o.z.), ktorého zámerom je vytvorenie a vybavenie priestoru pre rodičov detí s poruchou autistického spektra.

Multifestival (TRAKT) predstavuje hravú formu vzdelávania a zabávania detí a mládeže vo veku od šesť do pätnásť rokov.

Stop znečisteniu lesoparku Brezina v Trenčíne (Vieme to lepšie) pripravuje pravidelné čistenie Breziny a inštaláciu odpadkových košov v lesoparku.

Enviroknižka (Matej Zámečník) naučí deti viac o prírode a o tom, ako si ju chrániť.

Darujme krajší deň (Ing. Milan Karkoška) bude o rozvíjaní emočnej inteligencie žiakov a pomoci hendikepovaným, sociálne znevýhodneným a starým ľuďom.

26. máj 2018

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá