Uzávierka grantového kola je 6. apríla

Ak vás neprešla chuť robiť niečo dobré, zaujímavé a užitočné pre druhých, radi sa k vám pridáme. Prihláste svoj projekt do aktuálnej grantovej výzvy a zabojujte o cca 500 eurový grant z Klubu darcov Trenčianskej nadácie. Aby ste boli úspešní, nestačí myslieť to dobre. Vlastné skúsenosti sú na nezaplatenie, ale aj dobrá rada zvonka zaváži.

17. marec 2018

Pozývame vás na krátky inštruktážny seminár 22. marca o 17:00 v Trenčianskej nadácii (na druhom poschodí kina Hviezda v Trenčíne). Povieme vám, ako sme to mysleli vo výzve na predkladanie projektov, ako na projekty nahliadajú členovia Klubu darcov, ktorí rozhodujú o tých úspešných a poradíme, ako váš dobrý projekt aj dobre napísať a prezentovať.

Všetko o grantovej výzve

GK kd 18 seminar webGK kd 18 seminar2 webGK kd 18 seminar3 web

17. marec 2018

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá