V nadačnej kuchyni už chystáme prísady k Dobrému bazáru

Dobrý bazár sa tento rok uskutoční 16. decembra od 10,00 do 18,00 na Mierovom námestí v Trenčíne. Ako hosťa privítame Michala Kaščáka, muzikanta, textára, skladateľa a organizátora hudobného festivalu Pohoda. Už od 4. decembra sa však na vás budeme tešiť v priestoroch nadácie na druhom poschodí kina Hviezda. Opäť radi uvítame darované predmety vhodné na predaj uprostred trenčianskych vianočných trhov.

10. november 2017

Do dobrého bazáru možno darovať užitočné veci z domácnosti, umelecké diela, drobnú bižutériu, športové potreby, hračky, funkčnú elektroniku a samozrejme knihy, platne či CD.

Predmety prevezmeme v kancelárii nadácie v kine Hviezda každý deň okrem víkendov:

od 4.12.2017 do 8.12.2017 v čase 9,00-16,00
od 11.12.2017 do 15.12.2017 v čase 12,00-18,00.

Ak by vám viac vyhovoval iný čas, napíšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , alebo zavolajte na 0903175863, dohodneme sa.

Dobrý bazár je už sedem rokov súčasťou príjemnej atmosféry vianočných trhov Mesta Trenčín. Jeho zmyslom je darovať smiech deťom v špeciálnych internátnych základných školách, domovoch sociálnych služieb a liečebniach po celom Slovensku. Prinášajú im ho Dr. Klauni vo svojich divadelných predstaveniach už celých pätnásť rokov. Nadačný fond rovnakého mena založil 17. októbra 2002 holandský filantrop J.J.M. von der Linden.

bazar 2017

10. november 2017

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá