Otvor srdce, daruj knihu je za dverami

Trenčianska nadácia finišuje s prípravou trinásteho ročníka projektu. Mnohí ľudia s dobrým srdcom sa už stali jeho samozrejmou súčasťou, keď každoročne navštevujú vybrané trenčianske kníhkupectvá a hľadajú známy kútik venovaný tomuto projektu. Aj tento rok darujeme knižné dary deťom z rodín nachádzajúcich sa dočasne alebo dlhodobo v sociálnej núdzi.

05. november 2017

Kníhkupectvá, kde je možné detské knihy zakúpiť, sú označené milou ilustráciou autoriek Nadi Žatkovej a Saši Hudecovej; tou istou, akou sú označené aj vybrané knihy pre deti, takže pre kupujúceho nie je ťažké ich identifikovať.

Knihy je možné kupovať od 15. novembra do 17. decembra:

Kníhkupectvo Panta Rhei, ZOC Max
Kníhkupectvo Panta Rhei, OC Laugaricio
Kníhkupectvo Panta Rhei (Libri), Braneckého 7
Biopredajňa Malý princ, Mierové námestie 29
Knihy pre každého, OD Prior

Vianočné knižné dary odovzdáme deťom 19. decembra už po trinástykrát. Každoročne láskaví darcovia potešia viac ako 200 malých čitateľov. Ďakujeme.

osdk 17 web

05. november 2017

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá