Klaunovanie s bublinami v Adamovských Kochanovciach

My, obyvatelia DSS Adamovské Kochanovce, chceme touto cestou vyjadriť srdečnú vďaku Trenčianskej nadácii a zvlášť pánovi Vladkovi Kulíškovi, ktorý na nás myslí vždy, keď plánuje klaunovské vystúpenia. Tentokrát 12. júla prišiel medzi nás klaun Adyno. Hoci vôbec nerozprával, výborne sme si porozumeli.

02. august 2017

Šantivo milé predstavenie sa nám všetkým veľmi páčilo. Bubliny boli čoraz väčšie a väčšie a vzbudzovali v nás prekvapenie, údiv, obdiv aj spontánnu radosť. Našou spoločenskou miestnosťou znel smiech, potlesk aj radostné výskanie. Niektorí z nás si vyskúšali bubliny vyfúknuť a niektorí ich pochytať, tak sme si precvičili aj orofaciálnu stimuláciu a hrubú motoriku, ako sa u nás hovorí :o).

Za všetko hovoriaca bola otázka nášho Majka bezprostredne po záverečnom lúčení: „A príde klaun aj budúci týždeň?“ Pozdravujeme Adyna, ak číta tieto riadky a vám ostatným prajeme krásne leto.

Za spokojných obyvateľov DSS Peťo H.

(zdroj http://www.csskochanovce.sk)

02. august 2017

Mesto Trenčín Ministerstvo kultúry SR - Ministerstvo Trenčiansky samosprávny kraj GRAND Hotel Trenčín Emerson AS Trenčín dogdocs Radovan Stoklasa [www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvo Energia pre krajinu Timm Slovakia s.r.o Vaillant Trenčianska internetová televízia - Trencianska.tv ASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍ BYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internet IDEA Trenčín - reklamné štúdio Art event advokátska kancelária | law firm Považský cukor - Cukrovar Trenčianská teplá