Ešte jedno obzretie za Dobrým bazárom

Vedia žartovať, vedia byť aj veľmi vážni a deti ich predstavenia milujú. Ba nielen deti. Ani dospelí sa neubránia úsmevu pri ich gestách a mimike. V januári zavítal Ruženkin šašo do Domova sociálnych služieb vo Zvolene a v Novej Bani a Klaunovi Adynovi sa potešili v Centre sociálnych služieb v Kežmarku.

28. január 2017

Aj tento rok sme našli využitie pre predmety Dobrého bazáru, ktoré sa nám nepodarilo predať. Športové potreby sme darovali do Detského domova Lastovička a knihy našli svoje miesto vo Verejnej knižnici Michala Rešetku v Trenčíne.

28. január 2017

Emerson V4 Community Foundation Maturity ProgramMesto TrenčínTrenčiansky samosprávny krajGRAND Hotel TrenčínPovažský cukor - Cukrovar Trenčianská tepláAS TrenčíndogdocsRadovan Stoklasa[www.ksa.sk] - Tvorba www stranok eventive | tréningy - školenia - poradentvoEnergia pre krajinuVaillantTrenčianska internetová televízia - Trencianska.tvaccomASOCIÁCIA KOMUNITNÝCH NADÁCIÍBYTAS, s.r.o., Trenčín - kotolne, technické zabezpečenie budov a automatizácia, diaľkový dohľad cez internetIDEA Trenčín - reklamné štúdioArt eventadvokátska kancelária | law firm