Darovanej knihe sa potešilo 235 detí

Vo štvrtok 18. decembra sa kino Hviezda zaplnilo deťmi rôzneho veku. S džavotom, v sprievode pani učiteliek alebo svojich rodičov, sa pousádzali. Kde tu sa ozval aj plač tých najmenších. Ihneď však ustal, keď sa na javisku zjavili herci Mestského divadla Trenčín. Rozprávka o Mackovi Uškovi sa začala.

28. december 2014

Po trištvrte hodinovom predstavení, kde divák chvíľkami mal dojem, že herci sedia v hľadisku, sa konečne deti dočkali aj svojich očakávaných darčekov. Za pol hodinku boli všetky knižky rozdané, deti usmiate a spokojné. Prvý vianočný darček už bol ich vlastníctvom. Neostávalo iné, len sa usadiť v teple domova a za pomoci rodičov či bez nich sa pustiť do lúskania rozprávkových príbehov.

Aj ľudia z nadácie sú spokojní. Malý chaos, ktorí v kine predsa len na chvíľočku nastal, k takýmto akciám patrí. Ďakujeme za pomoc našim dobrovoľníkom, predovšetkým však štedrým darcom, ktorí knihy pre deti zakúpili. Za desať rokov sme spoločne obdarovali už 2 052 malých čitateľov.

28. december 2014