Nie je nič ľahšie ako darovať 2% zo zaplatenej dane

2 % zo zaplatenej dane nám umožnia pokračovať v srdečnej kampani venovanej núdznym. Tak ako po minulé roky nám pomôžu zorganizovať Benefičnú aukciu, Dobrý bazár, Otvor srdce - daruj knihu. Vďaka nim otvoríme grantové kolá Mladých filantropov, Klubu darcov i Nové nápady na Váhu. Radi budeme pokračovať v našej práci. Neváhajte preto a označte ako prijímateľa vašich 2% z dane Trenčiansku nadáciu.

20. január 2014

Údaje o prijímateľovi:

IČO: 36121908
Právna forma: nadácia
Obchodné meno (názov): Trenčianska nadácia
Sídlo: Mládežnícka 2, 911 01 Trenčín

Podľa Zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov každá firma, ale i jednotlivec platiaci dane môže rozhodnúť o tom, komu poukáže 2 % zo zaplatenej dane. Môžete sa rozhodnúť v prospech Trenčianskej nadácie. Stiahnite si prosím ďalšie informácie alebo nás kontaktujte.

Vaše 2% používame počas roka ako špecifický zdroj podpory organizácií a aktívnych jednotlivcov v miestnej a regionálnej komunite, ktorí sa venujú práci s deťmi či mladými ľuďmi, rôznymi spôsobmi znevýhodneným deťom i dospelým, ale i kultúrnemu či športovému vyžitiu, podpore tradícií, otázkam životného prostredia i života na sídliskách.

Od roku 2002 bola najväčšia časť týchto prostriedkov pravidelne rozdelená ďalším žiadateľom na ich projekty, veľká časť na financovanie divadelných predstavení nadačného fondu Dr. Klaun pre deti v špeciálnych internátnych školách a domovoch sociálnej starostlivosti a zostatok sme vynaložili na réžiu vlastných projektov.

20. január 2014